Mogelijkheden voor private fondsen

Om ons werk voort te kunnen zetten, zoekt Wemos samenwerking met private fondsen.

Wemos wordt op dit moment gefinancierd door het ministerie van Buitenlandse Zaken, niet-gouvermentele organisaties en door private fondsen. Financiële steun door private fondsen kan de volgende vormen hebben:
  • Steun voor specifieke activiteiten

Private fondsen hebben de keuze één of meer specifieke activiteiten van Wemos te steunen, bijvoorbeeld de productie van lobbymateriaal, het uitvoeren van onderzoek, de organisatie van besprekingen met beleidsmakers, etc.
  • Steun voor lange termijn

De activiteiten van Wemos worden gepland voor een meerjarige periode. Private fondsen kunnen er voor kiezen om specifieke activiteiten binnen een werkplan van één van de Wemosprojecten te financieren: Zorgpersoneel, Financiering van de zorg, Medicijnen en Kindervoeding. Dit voor een periode langer dan één jaar.
  • Financiële donatie

Als u een eenmalige donatie wilt doen, kunt u deze overmaken op een van de bankrekeningen van Stichting Wemos, te Amsterdam: Triodos NL95 TRIO 0254 3737 47 of ING Bank NL25 INGB 0004 2657 27.

Contact

Voor meer informatie over het steunen van Wemos kunt u contact opnemen met de directeur, Anke Tijtsma, door een e-mail te sturen naar info@wemos.nl of door te bellen: 020-435 20 50.Laatst gewijzigd: 5 september 2013
Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief per e-mail
Aanmelden


Volg Wemos