Onze hoogtepunten van 2022

Bij Wemos streven we naar een wereld waarin iedereen zo gezond mogelijk kan leven. Hoeveel geld je hebt, wie je bent of waar je woont, mag je gezondheid niet belemmeren. Helaas is er nog veel ongelijkheid in de wereld. Dat werkt door in iemands kansen op een gezond bestaan. Wij zetten ons in voor structurele veranderingen zodat gezondheidssystemen sterk en veerkrachtig zijn, en voorzien in ieders behoefte. Daarvoor is duurzame financiering nodig, voldoende zorgpersoneel, en medicijnen en vaccins die voor iedereen betaalbaar en toegankelijk zijn. Bekijk hier hoe wij in 2022 werkten aan gezondheid voor iedereen! 

 

 

Dit is een interactieve slideshow met een aantal hoogtepunten van ons werk in 2022. Klik op de pijl rechts om naar de volgende slide te gaan. De blauwe woorden bevatten hyperlinks met meer informatie.

Tip: je kunt de publicatie het beste bekijken in volledig scherm: klik daarvoor op de drie stippen onderin. Of klik op deze link.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente Nieuws items

Video AHEAD-webinar over participatieve consensusvorming om zorgwoestijnen aan te pakken

27-01-2023

Hoe kan participatieve consensusvorming bijdragen aan effectieve samenwerking op beleidsopties om zorgwoestijnen aan te pakken? Tijdens onze webinar op 27 januari met onze partners van de Action for Health and Equity: Addressing medical Deserts (AHEAD) deelden we praktijkervaringen met het toepassen van onze participatieve consensusvormingsmethodologie in workshopsessies met belanghebbenden die de gevolgen van zogeheten zorgwoestijnen ondervinden, in Italië, Moldavië, Nederland, Roemenië en Servië. De webinar is nu beschikbaar op YouTube.

Lees verder

Screenshot of the video Suistainable finance for health systems

Nieuwe video: Duurzame financiering van gezondheidssystemen

25-01-2023

Sommige menselijke behoeften zijn universeel. Als we bijvoorbeeld ziek worden, willen we erop kunnen vertrouwen dat onze gezondheidssystemen ons de juiste zorg bieden. Zoals goed opgeleid zorgpersoneel met de juiste middelen en apparatuur, en het verkrijgen van de medicijnen die we nodig hebben, zonder daarbij in financiële problemen te komen.

Lees verder

nl_NLDutch