SARA MASSAUT

Medewerker Planning, Monitoring & Evaluation

 

Sara is medewerker Planning, Monitoring & Evaluation bij Wemos. Zij ondersteunt het Health Systems Advocacy Partnerschap en andere projecten, waaronder institutionele fondsenwerving.

Sara heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van projectmanagement in internationale publieke gezondheidsprojecten. Voorheen werkte ze bij het KNCV Tuberculosefonds in het managementteam van vier achtereenvolgende internationale USAID projecten. In deze periode was ze ook landendirecteur van een USAID-project in Kenia en manager van een vijfjarig Directoraat Internationale Samenwerking (DGIS)-gefinancierd tuberculoseproject. Verder heeft ze bij Rutgers gewerkt in het managementteam van het internationale project Youth Incentives. Daarnaast heeft ze gewerkt bij AIDS Action, een lobby en advocacy-organisatie in Washington, DC, waar ze fondsenwervingsactiviteiten ondersteunde.

 

Sara behaalde haar master in Internationale Sociale Studies aan de Universiteit van Amsterdam, en haar bachelor in Sociologie aan George Mason University.

 

Ga naar Sara’s LinkedIn-profiel