SYLVIA DE HAAN

Planning, Monitoring, Evaluation & Learning (PMEL) Officer

 

Sylvia werkt sinds 2022 bij Wemos als Senior PMEL Officer. Ze ondersteunt de verschillende teams bij Wemos met hun werkplanning, monitoring en evaluatie, evenals organisatiebreed leren. Daarnaast ondersteunt Sylvia de organisatie in de ontwikkeling van externe partnerschappen.

Sylvia heeft een MSc in Gezondheidswetenschappen (Universiteit van Nijmegen) en een MBA in Internationaal Gezondheidsmanagement (Universiteit van Basel, Zwitserland). Ze werkte eerder met de Cochrane Collaboration en met de Council on Health Research for Development (COHRED). Gedurende haar professionele loopbaan heeft ze zich gericht op het versterken van (onderzoek naar) gezondheidssystemen en het gebruik van onderzoek in gezondheidsbeleid en de praktijk om gezondheid voor iedereen te verbeteren.

“Bij Wemos heb ik een zeer toegewijd en waardegedreven team gevonden dat allemaal werkt aan Making Health Justice Happen. Het is een groot voorrecht om hieraan bij te dragen en mijn vaardigheden en expertise te gebruiken om naar deze visie toe te werken!”

Ga naar Sylvia’s LinkedIn-profiel

E-mail: sylvia.dehaan@wemos.nl

nl_NLDutch