Valeria Huisman

VALERIA HUISMAN

Manager communicatie

 

Valeria is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de communicatiestrategie van Wemos en de aansturing van het communicatieteam.

Ze heeft ruime ervaring opgedaan op de volle breedte van het communicatievak, onder andere als Hoofd Communicatie van de Faculteit der Bètawetenschappen van de Vrije Universiteit Amsterdam en bij een internationale plan – en projectontwikkelaar.

 

Valeria behaalde haar doctoraal in Interculturele Communicatie en vervolgens een master in Euroculture aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens haar opleidingen woonde ze periodes in Spanje, Portugal en Uruguay.

“Sinds ik mij kan herinneren heb ik een sterk gevoel over wereldwijde onrechtvaardigheid en de fundamentele verschillen in kansen die mensen hebben in hun leven. Waarom zou de één wel toegang moeten hebben tot basisbehoeften zoals gezondheidszorg, voedsel en veiligheid, terwijl de ander dat niet heeft? Bij Wemos combineer ik mijn passie voor het vertalen van complexe problemen in boeiende verhalen met mijn ambitie bij te dragen aan thema’s die er echt toe doen.”

Ga naar Valeria’s LinkedIn-profiel

E-mail: valeria.huisman@wemos.nl

nl_NLDutch