DONEREN EN SCHENKEN

Toegang tot gezondheid en de voorwaarden daarvan is ongelijk verdeeld in de wereld. Wemos spreekt beleidsmakers en politici aan om hun verantwoordelijkheid voor het recht op gezondheid na te komen. Gelooft u ook dat gezondheid belangrijker is dan commerciële of politieke belangen? Steun dan Wemos.

Wat kunt u doen?

Al dit werk kunnen wij doen dankzij subsidies en giften. Voor een deel van onze activiteiten ontvangen we subsidie van de overheid, maar daarnaast hebben wij uw steun hard nodig.
Uw bijdrage is voor ons onmisbaar.

 

Donateur worden

Door ons te steunen als donateur draagt u bij aan gelijke toegang tot gezondheid wereldwijd. U bepaalt zelf de hoogte van de bijdrage en hoeveel keer per jaar u ons wilt ondersteunen. U kunt ook kiezen voor een eenmalige bijdrage. Als donateur ontvangt u onze nieuwsbrief en bent u als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws. Vul het donateursformulier in.

 

Periodiek schenken

Wilt u Wemos over een langere periode steunen? Dan is het voor u voordelig om dit vast te laten leggen in een notariële akte. Lees verder

 

Nalaten

U kunt Wemos ook financieel steunen door een bepaald bedrag na te laten. Dit kan door in uw testament een erfstelling of een legaat op te nemen. Lees verder

 

Vermogensfondsen

Wilt u als vermogensfonds een specifiek project of activiteit Wemos ondersteunen? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

 

Belastingvoordeel

Wemos is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).  Dankzij ANBI kunt u aan Wemos doneren of schenken met belastingvoordeel. Wemos heeft ook de erkenning van het bureau CBF voor goede doelen.

 

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden om Wemos te ondersteunen? Neem dan contact met ons op.