We gaan verhuizen!

Vanaf 4 juli wordt ons nieuwe adres Plantage Middenlaan 14 in Amsterdam.

Na vele jaren verlaten we ons vertrouwde kantoor aan de Ellermanstraat in Amsterdam-Duivendrecht. Ons nieuwe kantoor zit in het pand van Artsen Zonder Grenzen (MSF). Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, in het centrum van Amsterdam. Het nieuwe pand beschikt over goed geventileerde werkplekken, moderne faciliteiten voor hybride en online werken, en gezamenlijke ruimtes zoals vergaderruimtes en een kantine. Ons telefoonnummer blijft ongewijzigd: +31 020 435 20 50.

Ons nieuwe adres:
Plantage Middenlaan 14
1018 DD Amsterdam

We heten u graag welkom op onze nieuwe inspirerende locatie!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente Nieuws items

Video AHEAD-webinar over participatieve consensusvorming om zorgwoestijnen aan te pakken

27-01-2023

Hoe kan participatieve consensusvorming bijdragen aan effectieve samenwerking op beleidsopties om zorgwoestijnen aan te pakken? Tijdens onze webinar op 27 januari met onze partners van de Action for Health and Equity: Addressing medical Deserts (AHEAD) deelden we praktijkervaringen met het toepassen van onze participatieve consensusvormingsmethodologie in workshopsessies met belanghebbenden die de gevolgen van zogeheten zorgwoestijnen ondervinden, in Italië, Moldavië, Nederland, Roemenië en Servië. De webinar is nu beschikbaar op YouTube.

Lees verder

Screenshot of the video Suistainable finance for health systems

Nieuwe video: Duurzame financiering van gezondheidssystemen

25-01-2023

Sommige menselijke behoeften zijn universeel. Als we bijvoorbeeld ziek worden, willen we erop kunnen vertrouwen dat onze gezondheidssystemen ons de juiste zorg bieden. Zoals goed opgeleid zorgpersoneel met de juiste middelen en apparatuur, en het verkrijgen van de medicijnen die we nodig hebben, zonder daarbij in financiële problemen te komen.

Lees verder

nl_NLDutch