We gaan verhuizen!

Vanaf 4 juli wordt ons nieuwe adres Plantage Middenlaan 14 in Amsterdam.

Na vele jaren verlaten we ons vertrouwde kantoor aan de Ellermanstraat in Amsterdam-Duivendrecht. Ons nieuwe kantoor zit in het pand van Artsen Zonder Grenzen (MSF). Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, in het centrum van Amsterdam. Het nieuwe pand beschikt over goed geventileerde werkplekken, moderne faciliteiten voor hybride en online werken, en gezamenlijke ruimtes zoals vergaderruimtes en een kantine. Ons telefoonnummer blijft ongewijzigd: +31 020 435 20 50.

Ons nieuwe adres:
Plantage Middenlaan 14
1018 DD Amsterdam

We heten u graag welkom op onze nieuwe inspirerende locatie!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente Nieuws items

Rapport over migratie en mobiliteit van zorgpersoneel in Duitsland

21-09-2022

Het zorgpersoneelsbeleid in Duitsland en de buitenlandse werving van zorgpersoneel hebben een aanzienlijke invloed op haar buurlanden. Tegelijkertijd zijn er grote uitdagingen binnen het verpleegkundig beroep, zoals erbarmelijke arbeidsomstandigheden, en is er een groeiende vraag naar steeds meer zorgmedewerkers – met name verpleegkundigen – uit het buitenland. In een nieuw rapport voor ons partnerschap Pillars of Health geven we aanbevelingen aan de Duitse regering, het Duitse maatschappelijk middenveld en de Europese Unie voor een duurzamer antwoord op de zorgcrisis in Duitsland.

Lees verder

Video AHEAD-webinar over zorgwoestijnen

20-09-2022

Op 16 september organiseerden Wemos en onze partners in het project Action for Health and Equity: Addressing medical Deserts (AHEAD) een webinar over de verschillende ‘gedaantes’ van zorgwoestijnen (medical deserts) in Italië, Moldavië, Nederland, Roemenië en Servië. De opname hiervan is nu beschikbaar op ons YouTube-kanaal.

Lees verder