Wees erbij: lancering van Pillars of Health op 20 mei

Op 20 mei lanceren Wemos en partnerorganisaties de Pillars of Health-coalitie en -website tijdens een online webinar in de European Public Health Week, een initiatief van de European Public Health Association (EUPHA). Samen met panelleden bespreken we de ongelijke verdeling van zorgmedewerkers in de Europese Unie en omringende landen, en hoe Pillars of Health en de coalitie willen bijdragen aan een oplossing. Meer weten over onze coalitie en hoe je hierin een rol zou kunnen spelen? Meld je dan aan voor onze webinar!

Lees meer op deze pagina (Engels).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente Nieuws items

Video AHEAD-webinar over participatieve consensusvorming om zorgwoestijnen aan te pakken

27-01-2023

Hoe kan participatieve consensusvorming bijdragen aan effectieve samenwerking op beleidsopties om zorgwoestijnen aan te pakken? Tijdens onze webinar op 27 januari met onze partners van de Action for Health and Equity: Addressing medical Deserts (AHEAD) deelden we praktijkervaringen met het toepassen van onze participatieve consensusvormingsmethodologie in workshopsessies met belanghebbenden die de gevolgen van zogeheten zorgwoestijnen ondervinden, in Italië, Moldavië, Nederland, Roemenië en Servië. De webinar is nu beschikbaar op YouTube.

Lees verder

Screenshot of the video Suistainable finance for health systems

Nieuwe video: Duurzame financiering van gezondheidssystemen

25-01-2023

Sommige menselijke behoeften zijn universeel. Als we bijvoorbeeld ziek worden, willen we erop kunnen vertrouwen dat onze gezondheidssystemen ons de juiste zorg bieden. Zoals goed opgeleid zorgpersoneel met de juiste middelen en apparatuur, en het verkrijgen van de medicijnen die we nodig hebben, zonder daarbij in financiële problemen te komen.

Lees verder

nl_NLDutch